Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ο ανδαλουσιανός φίλος...

Αποκτήστε πρώτοι τον Ανδαλουσιανό φίλο, το πρώτο μέρος μιας τριλογίας, που θα αποτελέσει παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο 
 Διαβάστε τον πρόλογο του βιβλίου και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε πρώτοι το απόλυτο μπεστ σέλερ που θα ανατρέψει όλα όσα ξέρατε για τη σκανδιναβική αστυνομική λογοτεχνία! 

"Ο ανδαλουσιανός φίλος"  του Σουηδού Alexander Soderberg, της πιο υποσχόμενης και συναρπαστικής νέας φωνής θρίλερ παγκοσμίως, είναι ένα εξαιρετικά δυνατό μυθιστόρημα, γεμάτο δράση, επικών διαστάσεων, το πρώτο μέρος μιας τριλογίας που αποτελεί ήδη, πριν ακόμη εκδοθεί, παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο. Ένα πολυεπίπεδο πειστικό θρίλερ, και ταυτόχρονα ένας στοχασμός πάνω στο κακό, τις ανθρώπινες αδυναμίες και την ιδιοτροπία της μοίρας. Στην αγγλόφωνη αγορά κυκλοφορεί στις 12 Μαρτίου, ενώ λίγες μέρες μετά, στις 8 Απριλίου, ακολουθεί και η ελληνική έκδοση (ταυτόχρονα και σε e-book / e-pub) από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

 Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να κερδίσετε πρώτοι μια ειδική έκδοση του βιβλίου, πριν από την επίσημη κυκλοφορία του! Διαβάστε τον δυνατό πρόλογο του βιβλίου και στείλτε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail) στο events@metaixmio.gr έως τις 25 Μαρτίου 2013. Οι δέκα τυχεροί που θα αναδείξει η κλήρωση θα παραλάβουν την ειδική έκδοση στις 27 Μαρτίου. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στον διαδικτυακό τόπο www.metaixmio.gr στις 26 Μαρτίου (λήξη της πρώτης φάσης του διαγωνισμού).
Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του βιβλίου στις 8 Απριλίου ξεκινά η δεύτερη φάση του διαγωνισμού με δώρο ένα τριήμερο ταξίδι στη Στοκχόλμη για δύο άτομα. Όσοι στείλετε τα στοιχεία σας για να λάβετε μέρος στην πρώτη φάση του διαγωνισμού, μπαίνετε αυτομάτως στην κλήρωση για το ταξίδι. Οι λεπτομέρειες του ταξιδιού, που είναι μια ευγενική προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Nordix, και οι όροι της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 8 Απριλίου.
Alexander Soderberg
Οι δέκα τυχεροί που θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν και να διαβάσουν πρώτοι τον Ανδαλουσιανό φίλο μπαίνουν και αυτοί αυτομάτως στην κλήρωση για το ταξίδι, αρκεί να γράψουν το σχόλιό τους για το βιβλίο στη σελίδα του βιβλίου , πριν από τις 8 Απριλίου. Το σχόλιο θα αναρτηθεί και στη σελίδα στο fb. Για να γράψετε σχόλιο, πρέπει να έχετε κάνει πρώτα εγγραφή στο site.

Περισσότερα για τον Ανδαλουσιανό φίλο 
• Μια καθηλωτική ιστορία με μια εξαίσια ηρωίδα που το σθένος της, ψυχικό και σωματικό, δοκιμάζεται συνεχώς από τις πιο διεφθαρμένες και βίαιες δυνάμεις και σίγουρα θα κερδίσει τις καρδιές του αναγνωστικού κοινού.
• Το περιοδικό Publishers weekly ανακήρυξε το βιβλίο ως τον πιο περιζήτητο τίτλο στην Έκθεση βιβλίου της Φρανκφούρτης το 2011. Ήταν αντικείμενο διαπραγματεύσεων και πλειστηριασμών μεταξύ εκδοτών σε όλο τον κόσμο.
• Τα δικαιώματα της τριλογίας έχουν ήδη πουληθεί σε περισσότερες από τριάντα χώρες (οι συμφωνίες κλείστηκαν πριν καν εκδοθεί στα σουηδικά), ενώ το Χόλιγουντ εξετάζει ήδη την κινηματογραφική μεταφορά της (τα δικαιώματα έχουν αγοραστεί από την αμερικάνικη κινηματογραφική εταιρεία Indian Paintbrush). Το βιβλίο διαβάζεται σαν να βλέπεις ταινία.
• Μια τριλογία που εξερευνά θέματα πίστης και ηθικού δικαίου και χαρακτηρίστηκε η γυναικεία εκδοχή του Νονού.
• Ο Soderberg εντυπωσιάζει τους εκδότες σε όλο τον κόσμο, είναι σίγουρο ότι θα μαγέψει και τους αναγνώστες, με τις απαράμιλλες αφηγηματικές τους ικανότητες.
• Ο Soderberg σπάει όλους τους κανόνες του σκανδιναβικού θρίλερ και το απογειώνει με μια τριλογία με ξέφρενο ρυθμό, κινηματογραφική ταχύτητα και αξέχαστους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκρηκτικό μείγμα ταινίας του Ταραντίνο και ψυχολογικού θρίλερ της Πατρίτσια Χάισμιθ.

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση του βιβλίου.
Δείτε το εντυπωσιακό book trailer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου