Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Αφιέρωμα στο Μάνο Ελευθερίου…

Μια λιτή και «μεγαλοπρεπής» βραδιά!

''Ταξιδέψαμε'' με τους στίχους του ποιητή και την υπέροχη φωνή της Καλλιόπης Βέττα και της μουσικής του Γιάννη Ιωάννου.Ξεχωριστές οι ερμηνείες των μαθητών μας,της Αγγελικής,του Θοδωρή,του Αντρέα και του Παναγιώτη.
Ηταν μια βραδιά...''λιτή και μεγαλοπρεπής''...''δεν ξέραμε ότι υπάρχουν δημόσια σχολεία που κάνουν τόσο σπουδαία πράγματα''...''είμαστε ενθουσιασμένοι από την ποιότητα της βραδιάς που μας προσφέρατε''...'μπράβο για το σεμνό αφιέρωμα σ΄έναν εξαιρετικό ποιητή''....''υπέροχη βραδιά δροσιάς κι΄ελπίδας''....''γιατί στο κλείσιμο αυτού του σχολείου ;;'' ...μας είπαν.

Hταν μια εκδήλωση που έγινε με πολλή αγάπη για τον ποιητή.
Θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ που ήταν μαζί μας αυτή τη βραδιά και που με τους στίχους του μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τη''μελαγχολία μετά τις ειδήσεις των οκτώ'' -όπως θάλεγε και ο ίδιος-και όλους όσους βρέθηκαν μαζί μας το βράδυ της Τρίτης 28-6-2011 στην εκδήλωση αφιέρωμα στον ποιητή με το ΄΄κλείσιμο''(;) του σχολείου μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα παιδιά μας που στήριξαν και πρόβαλαν τη βραδιά αυτή, τους γονείς τους καθώς και όλους τους καθηγητές του σχολείου μας.
Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ, δημοσιογράφους, τεχνικούς και όλους όσους στήριξαν τη βραδιά αυτή.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!! Ραντεβού το Σεπτέμβρη!!...


ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ-Σχολικό Έντυπο 4ου ΓΕΛ Περιστερίου


 ΥΓ Διαβάστε και το σχετικό αφιέρωμα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου