Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ανα-γνώστες...Aνα-γνώσεις...Aνα-γνώσματα

Έτσι απλά, τον πέταξαν στο ίδρυμα νεογέννητο μωρό κι ύστερα τον πήγαν πίσω στη φυσική του οικογένεια δυο χρονών παιδάκι. Έτσι απλά, τον έφεραν στην Αθήνα στα τέσσερά του κι ύστερα τον έδωσαν σε ανάδοχη οικογένεια στα δέκα του. έτσι απλά, τώρα τον φέρνουν πάλι πίσω στο ίδρυμα, δώδεκα χρονών παιδί. Πόσο απλό ακούγεται, μα την αλήθεια! Με τη διαφορά ότι δε μιλάμε για βαλίτσα, αλλά για έναν άνθρωπο, για ένα αθώο παιδί.

«Εκπληκτικό βιβλίο, αληθινό, ανθρώπινο, συγκινητικό. Η συγγραφέας εντυπωσιάζει τον αναγνώστη με την ήρεμη δύναμη του λόγου της. Μόλις το άρχισα ήταν αδύνατον να το αφήσω από τα χέρια μου, η πλοκή είναι συναρπαστική και σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τέλος. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!» Δήμητρα Σ.

Πάρετε "γεύση" από το βιβλίο διαβάζοντας μερικές σελίδες

Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Από μικρή ηλικία έγραφε διηγήματα, εμπνευσμένα από την καθημερινότητα, και στο σχολείο αρκετές εκθέσεις της είχαν διακριθεί και βραβευτεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς. Σπούδασε ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών κι έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιταλία, με αντικείμενο τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Ασχολήθηκε με τη διδασκαλία ξένων γλωσσών και το μάρκετινγκ, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στη συγγραφή βιβλίων. Έχει μια κόρη και το χόμπι της είναι τα ενυδρεία. Λατρεύει τα ζώα και πολύ συχνά γράφει "παραμύθια για μεγάλα παιδιά" με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα της χρυσόψαρα, οι οποίες δημοσιεύονται στο περιοδικό "Ενυδρείο". Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορεί με μεγάλη επιτυχία και το πρώτο της μυθιστόρημα, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία.

Για απευθείας επικοινωνία με τη συγγραφέα μπορείτε να επισκεφθείτε το προσωπικό της ιστολόγιο [blog]:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου